GTST: Terugkeer Monica zorgt voor problemen

bing monica gtstHet karakter Monica de Klein keert definitief terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft actrice Camilla Meurer zelf bevestigt in RTL Boulevard. En Monica is dit keer niet alleen, haar kindje neemt ze mee naar Meerdijk. “Wat een aantal mensen op de zomer-app doorhebben is dat ik eventjes korte stop heb gemaakt bij Meerdijk en de baby aan Lucas heb gegeven. Het zou GTST niet zijn als dit voor problemen zorgt.”

Monica verlaat twee jaar terug Meerdijk nadat ze iedereen heeft laten geloven een miskraam te hebben gehad. Tot groot verdriet van Bing, die zijn laatste ingevroren sperma heeft gebruikt voor het bezwangeren van Monica. Aysen is daarentegen dolblij: zij heeft een abortus afgedwongen en heeft daarmee haar wraak op Bing genomen.

Aysen zal dan ook niet heel gelukkig zijn met de terugkeer van Monica, al is dat volgens actrice Dilan Yurdakul nog niet zo zeker. “We hebben gezien dat Aysen zwanger is, dat was de cliffhanger. Hoe zij reageert op kinderen is grote vraag, nu ze weet dat er iets in haar buik zit.”

Het feit dat Bing onverwachts een zoontje heeft, zal in elk geval wel een bom leggen onder zijn prille liefdesgeluk met Nina Sanders. Maar dat kunnen we vanaf 31 augustus gaan zien als GTST weer terugkeert op televisie.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>