Chique dresscode op castfoto GTST seizoen 26

gtst castfoto 2015/16
Over twee weken begint het nieuwe seizoen Goede Tijden Slechte Tijden en de castfoto is naar buiten gebracht. De acteurs zijn in chique kleding gehesen voor de gelegenheid. Niet zo gek, want in oktober bestaat GTST 25 jaar en dat gaat uitgebreid gevierd worden.

Op maandag 31 augustus moet voor de kijker duidelijk worden wat de schade is van het afscheidsfeestje voor Vincent. Zo ontdekt Jef door een polaroidfoto dat hij met zijn oude vriendin Laura heeft gezoend, ontwaakt Maxime naast haar aartsrivaal Anton, hebben Sacha en Lucas én Sjoerd en Rikki de nacht samen doorgebracht. Sjoerd wil dit geheim niet tussen hem en Aysen in laten staan en besluit het zijn vriendin te vertellen. Maar dan doet Aysen een bekentenis: ze is zwanger. Lucas en Sacha hebben een heel ander probleem. Ze hebben geen idee hoe de nacht is verlopen en van wie de peuter is die in hun huis rondloopt.

Wiet ontwaakt in een luchtballon en kijkt recht in de ogen van Zeger Philip van Zuylen – De Larrey (gespeeld door Jakob Nieuwenhuijsen), een aantrekkelijke jongen, die van adel blijkt te zijn. Wiet is op slag verliefd, maar Anna vertrouwt de nieuwe vlam van Wiet niet helemaal. Of is ze jaloers?

Met Ludo in levensgevaar, is het voor Bing zaak om Nina te overtuigen van zijn onschuld. Het geweer ging tijdens de ruzie tussen hem en Ludo per ongeluk waardoor Nina’s vader in zijn rug werd geraakt. Of Bing zijn onschuld kan bewijzen en of Ludo ooit nog bijkomt om dat te kunnen bevestigen, is de vraag.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Chique dresscode op castfoto GTST seizoen 26

  1. Dennis

    Weet iemand wanneer de najaarspresentatie van RTL & SBS is?

      /   Reply  / 
  2. inez feytons

    mooie groepsfoto een megafan van gtst uit belgie

      /   Reply  / 
  3. ferdi

    Erg mooi groeps foto mooi is hij weer

      /   Reply  / 
  4. Jolanda.

    mooie foto inderdaad en ook de laatste castfoto met ferry doenders erbij maar gelukkig staan anna en sasha en linda erbij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>