25-jarig Jubileum GTST speelt zich af op Ierse klif

GTSTnoordIerland061gd-360-230-360-240-0-5-360-230_360_230_c1Op 1 oktober viert RTL 4 het 25-jarig bestaan van Goede Tijden Slechte Tijden met een dubbele aflevering. En die belooft weer een echte cliffhanger te bevatten. Want een flink deel van de cast strijkt neer in Ierland, waar een aantal verhaallijnen samenkomt bovenop een klif. En RTL zinspeelt er op dat iemand wel eens om het leven kan komen.

Wat de zender prijsgeeft over de jubileumuitzending: “Wiet reist met haar nieuwe geliefde, de excentrieke van adel afkomstige Zeger, af naar het ruige Ierland. Daar stelt hij haar op de proef en laat dan pas echt zijn ware gezicht zien. Wiet komt in een benarde en levensgevaarlijke situatie terecht en het sprookje komt uiteindelijk ten einde als er een leven valt te betreuren. Met Laura gaat het alles behalve goed. Volkomen uitgeput valt ze in zwijm en ziet ze haar leven aan zich voorbij flitsen. Jef, Janine en Linda zijn hier getuige van en raken in volledig shock.

Thijs laat zich weer eens van zijn meest harteloze kant zien. Als hem om hulp en informatie wordt gevraagd bij de nasleep van een aanrijding, houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. En waar is Anna toch? Zij lijkt van de aardboden verdwenen, totdat Sjors een aanknopingspunt vindt en hulptroepen inschakelt.

De extra lange aflevering, waarvan de meesten scènes zich afspelen op rotsformaties en basalten kliffen in het noordoosten van Ierland, loopt niet voor iedereen goed af. Maar wie er uiteindelijk het loodje legt, er met kleerscheuren en verwondingen vanaf komt en voor wie zijn of haar leven voorgoed veranderd, is te zien op 1 oktober.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>