Ferry Doedens: Lucas Sanders verlaat levend GTST

foto: Nick van OrmondtDeze maand rondt Ferry Doedens zijn opnames af voor Goede Tijden Slechte Tijden, nog voor het einde van dit jaar is hij voor het laatst te zien. Maar zijn alter ego Lucas Sanders komt niet om het leven in de soap, verklapt hij in Van der Vorst Ziet Sterren. Hij hoopt dat er ooit een terugkeer in zit. “Ik ben nog niet klaar met de rol. Maar hij is voor nu wel afgesloten door mijzelf.”

Bij Peter van der Vorst vertelt Ferry hoe de zucht naar cocaïne langzaam maar zeker de overhand op hem heeft genomen. Zeker na terugkomst van Expeditie Robinson neemt zijn gebruik toe tot zeker 1 gram per dag, soms wel 2 gram. Het gevolg is dat hij tot vier keer toe te laat op de set verschijnt, waardoor de opnames van GTST onder druk komen te staan. Een week na de shoot van de castfoto krijgt hij te horen dat hij ontslagen is.

De afgelopen zomer is Ferry in rehab gegaan in Thailand, eenmaal terug in Nederland zit hij in een after care programma. En dat doet hem goed. “Ik zie de toekomst heel positief in. Er is zoveel prachtigs in de wereld. Het leven is zó mooi, ook zonder dat spul.”

Verschillende oud-collega’s hebben de hoop al uitgesproken dat Lucas Sanders ooit weer terugkeert in GTST.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ferry Doedens: Lucas Sanders verlaat levend GTST

  1. Nilton Santos

    Ferry kerel het gaat je goed vindt het moedig van je dat je zo eerlijk bent geweest over je problemen vindt het echt verschrikkelijk dat je ontslagen bent bij GTST maar je bent sterk en je komt er boven op.

    Groetjes Nilton.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>