GTST: Nieuwe liefde voor Lucas Sanders

foto: Nick van OrmondtFerry Doedens krijgt een mooie exit in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn karakter Lucas Sanders blijft leven – hij krijgt zelfs een intens gelukkig leven. Lucas loopt namelijk opnieuw een jongen tegen het lijf waarbij de vonk overspringt.

Het gaat om ene Pelle, zo ontdekten verstokte fans van de soap bij het kijken van Van der Vorst Ziet Sterren. Daarin is te zien hoe Ferry een speech van zijn iPad opleest, dezelfde speech die hij aan zijn collega’s voordroeg bij terugkeer op de set na zijn periode van afkicken.

In de uitzending is niet de volledige speech te horen, wel is een shot ‘over shoulder’ gedraaid van de iPad. En dan valt te lezen dat Lucas Sanders met zijn grote liefde Pelle de serie zal verlaten.

RTL Boulevard heeft navraag gedaan bij de woordvoerder van GTST en die bevestigt de verhaallijn. In december is Lucas Sanders voor het laatst te zien. Of voorlopig voor het laatst, want veel fans hopen dat hij ooit weer terugkeert in de soap.

Overigens is het goed denkbaar dat die Pelle komende week al zijn intrede maakt in Meerdijk. Uit spoilerteksten in de programmabladen blijkt namelijk dat Lucas een jongen tegenkomt die wat bij hem losmaakt. “Lucas is bang dat hij zijn touch kwijt is als een leuke jongen hem niet ziet staan”, zo valt te lezen bij de gidsteksten voor donderdag. Spannend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>