Bruiloft Nina en Bing vormt cliffhanger GTST

gtst nina bing cliffhangerOp 1 juli is de seizoensfinale van Goede Tijden Slechte Tijden te zien en die bevat traditiegetrouw de cliffhanger waar fans een hele zomer zoet mee moeten zijn. En net als vijf jaar geleden is de bruiloft van Nina het decor van de cliffhanger. Dit keer geeft ze haar jawoord aan Bing. Althans, als alles goed gaat…

RTL stuurt vandaag een persbericht uit over de uitzending en zoals valt te verwachten: niet alles verloopt vlekkeloos op de mooiste dag van je leven.

“De bruiloft van Nina en Bing is in volle gang, een bijzondere dag die ze samen vieren met familie en vrienden. Het is echter niet alleen rozengeur en maneschijn wat de klok slaat. De spanning tussen Nina en Noud is om te snijden en de gevoelens tussen de twee oud geliefden heeft voor Sacha grote gevolgen. Het lijkt alsof heel Meerdijk zich bemoeit met de liefdesperikelen tussen de twee stellen, wat niet door iedereen in dank afgenomen wordt. Ondertussen is het ook bijna tijd voor de bijzondere huwelijksverrassing voor Nina en Bing: de ‘gepimpte’ bruidscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Het vijftal Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna brengt in alle joligheid de caravan naar de juiste locatie, maar eenmaal onderweg krijgt deze goedbedoelde actie een dramatische wending.”

Ook de verhaallijn rondom de leugens van Thijs Kramer en de voogdijstrijd tussen Rikki en Sjoerd lijkt tot een ontknoping te komen. “Ook de voogdijstrijd om Teddy gaat verder en Sacha komt achter het vuile spel van Thijs, waar ze totaal niet achter staat.”

Goede Tijden Slechte Tijden wordt tijdens de zomerstop opgevuld door spin-off Nieuwe Tijden, en daar wordt al een voorzetje voor gegeven in de laatste afleveringen van dit seizoen. “Laura heeft er moeite mee dat ze geen grip krijgt op Sil, die plannen heeft om samen met Amy Meerdijk te verruilen voor Utrecht. Ze willen hun eigen leven leiden en gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren voor een plek in een studentenhuis.”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bruiloft Nina en Bing vormt cliffhanger GTST

  1. Jessica

    Superrr spannend ben echt benieuwd !!

      /   Reply  / 
  2. M

    Anders ik wel.

      /   Reply  / 
  3. july

    Nina bing huwelijk gtst noud is dus wel leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>