Seks, feesten en beetje studeren in Nieuwe Tijden

nieuwe tijden
Ooit wel eens gehospiteerd voor een kamer? Het is bijna als meedoen in een loterij, waarbij het winnende lot maar heel zelden voorbijkomt. Hoe anders is dat in soapland. In de slotuitzending van Goede Tijden Slechte Tijden is te zien hoe Amy Kortenaer en Sil Selmhorst een kamer in Utrecht bekijken en die dezelfde dag nog bemachtigen. Daar moet de komende weken van alles plaatsvinden om ons een zomer zoet te houden met Nieuwe Tijden.

De serie vertelt het verhaal van negen jonge mensen die samen onder één dak wonen. Vijf jongens, vier meiden. Allemaal even verschillend. Elk met een andere achtergrond, verwachtingen, geheimen en sores, beginnen ze aan een nieuwe fase in hun leven in de bruisende studentenstad Utrecht. En met zoveel afleiding en beslommeringen komt studeren op een laag pitje te staan.

Nieuwe Tijden is vooral het brutale zusje van Goede Tijden Slechte Tijden, waar grotemensenproblematiek of spanningen binnen het gezin even naar de achtergrond zijn verdrongen. Kijk maar naar de spoiler-teksten voor de eerste uitzendweek:

Amy en Sil arriveren in hun nieuwe huis en merken meteen dat het leven met hun nieuwe huisgenoten allesbehalve saai zal worden. Amy komt een oude bekende tegen met een groot geheim. Kan ze dat voor hem bewaren?

Bobby is verliefd op een huisgenoot en wordt jaloers. Lucas woont samen met Tiffy. Is zij gewoon een vriendin of speelt er meer? Amy hoort hoe Lucas in het huis terecht is gekomen en doet een schokkende ontdekking over hem.

Moon gaat op mannenjacht en sleept Amy daarin mee. Waarom vindt Sil dit zo vervelend? Bobby stort zich op zijn trainingen, maar gaat wel erg ver. Tiffy heeft een juwelendoosje waarvan niemand mag weten wat erin zit.

Lucas’ geheim komt onder druk te staan. Amy heeft een aanbidder. Quinn en Bobby schakelen Carlijn in om erachter te komen of Karim nog maagd is, hetgeen leidt tot een onverwachte ontknoping!

Nieuwe Tijden is de komende acht weken op het tijdslot van GTST te zien op RTL 4, maar ook via Videoland. Daar worden in elk geval 75 afleveringen uitgezonden.

Nieuwe Tijden, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>