Jonkies GTST ontbreken op eerste castfoto

GTST castfoto 2016
De nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden voor het nieuwe seizoen is naar buiten gebracht. Althans, een eerste versie daarvan. Want de jonge garde die in het busje met de party-caravan zitten, ontbreken op de foto. Dat doet vermoeden dat iemand de cliffhanger van dit jaar niet overleefd. Maar wie?
Om het geheugen op te frissen: na het huwelijk van Bing en Nina zet de vriendengroep koers naar de feestlocatie, waar de caravan cadeau moet worden gedaan. Het busje met de vrienden vliegt uit de bocht, de caravan rijdt over een weiland, komt tot stilstand tegen een obstakel en ontploft. In de caravan ligt Sacha Kramer (Gaby Blaaser), Rover Dekker (Buddy Vedder), Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek), Sam Dekker (Stijn Fransen), Job Zonneveld (Jord Knotter) en Anna Brandt(Barbara Sloesen) worden door de explosie weggeblazen.

gtst explosie caravan

Het blijft dus nog even spannend hoe de definitieve castfoto er uitziet voor komend seizoen. Wie denk jij dat er gaat ontbreken?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jonkies GTST ontbreken op eerste castfoto

  1. vanja

    deze clifhanger vond ik goed, nu vielen er teminste meer gewonden, en zijn er mischien volgend jaar ineens 6 minder in gtst ;-0

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>