Ferry Doedens: Rol Lucas Sanders serieuzer geworden

Vanavond keert Lucas Sanders terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Het alter ego van acteur Ferry Doedens wandelt opeens Meerdijk weer binnen. Nou ja, opeens… de verhaallijn van collega-serie Nieuwe Tijden buigt al een tijdje deze kant op, en ook soapmama Janine Elschot is al enige weken in de weer met Lucas. Ferry Doedens geniet van zijn comeback, en meent een totaal andere invulling te kunnen geven aan de rol. “Lucas is serieuzer geworden.”

GTST-kijkers hebben hem voor het laatst gezien op het moment dat hij Meerdijk uitwandelt met zijn grote liefde Pelle. Daar is weinig meer van over. Lucas heeft de relatie afgekapt en draagt een groot geheim met zich mee: hij heeft hiv.

Ferry: “Door wie en hoe hij het heeft opgelopen, dat is de vraag. In de eerste aflevering wil hij aan iedereen vertellen dat hij hiv heeft, op een feestje in Boks, maar hij krijgt het niet zijn bek uit en zegt in plaats daarvan dat hij de jackpot heeft gewonnen. Het is heel grappig, hoe Lucas zich daar weer uit redt.”

De acteur is blij met de hernieuwde rol. “De rol is zeker serieuzer geworden. Ik heb er dingen over opgezocht: wanneer je hiv hebt, verander je. Lucas is nog steeds wel flamboyant, druk en een blij ei, maar ook bewuster en verantwoordelijker. Je ziet een omslag bij hem.”

GTST, 20.00 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ferry Doedens: Rol Lucas Sanders serieuzer geworden

  1. Jolanda

    van mij mag lucas eruit dat stomme homo gedoe ik was al blij dat hij ontslag had gekregen over hem hoor je nooit klachten alleen over rover dat hij zich besnijden en job en anna sex met een trio nou en vroeger was het ook veel moord bedrijg met een mes of geschoten noem maar op waarom nu wel alleen van die mutsen met kinderen vandaar dat de verhaalijn niet meer zo spannend zijn laura speeld nog 3 jaar mee want dan moet je met pensioen bij gtst net zo als jeff dan hou je niemand meer over laura was van het eerste uur janine kwam pas 2 jaar later en ludo pas 6 jaar later.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>