Mark van Eeuwen terug in GTST

Volgende week keert Inge Ipenburg terug in Goede Tijden Slechte Tijden als Martine Hafkamp, en ze komt niet alleen! Martine laat zich vergezellen door haar dochter Sjors (Inge Schrama), haar halfzus Wiet (Pip Pellens) en halfbroer Jack (Mark van Eeuwen). Het is voor het eerst dat deze acteurs uit de Van Houten-familie gelijktijdig en samen te zien zijn in de serie.

Jack, Sjors en Wiet zijn gezamenlijk al eens op zoek gegaan naar hun oma, maar nooit eerder hebben ze tegelijkertijd met Martine gespeeld. Dat karakter was in 2005 voor het laatst te zien in de soap. Mark zette in 2016 een punt achter zijn soapcarriere.

In GTST wordt al geruime tijd toegewerkt naar dit moment. Begin vorig jaar verliet Pip de serie doordat haar karakter Wiet halsoverkop op zoek ging naar haar moeder, na een lead van Jack. Vlak voor de zomerstop moest Sjors om diezelfde reden Meerdijk verlaten. In het dorp heerst grote onrust, nu ene Maddy Everest zakentycoon Ludo Sanders probeert te vernietigen. Wat nog niemand in het dorpje weet, is dat Maddy een alter ego van Martine Hafkamp is.

Hoe lang de familie Van Houten compleet blijft, is niet bekendgemaakt.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mark van Eeuwen terug in GTST

 1. thijs

  Martine is niet de moeder van Wiet. Jack, Sjors en Wiet hebben alleen dezelfde vader: Frits van Houten.

    /   Reply  / 
  1. Daan

   De ouders van Jack zijn Frits en Trix
   De ouders van Sjors zijn Frits en Martine
   De ouders van Wiet zijn Frits en Hannie

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>