Hugo Borst terug op tv bij NOS voor WK Voetbal

Hugo Borst keert terug op televisie. De journalist zal zijn diensten verlenen aan de NOS. Daar vormt hij samen met Henry Schut een duo voor het radioprogramma Langs de Lijn, maar de twee zullen ook voor de camera verschijnen bij het WK Voetbal in 2014.

 

Hugo vertelt: “Ik ben eind 2010 gestopt met al mijn televisiewerk, waaronder Studio Voetbal. Sindsdien heb ik altijd contact gehouden met de mensen van de NOS. Ik ken Maarten Nooter, de hoofdredacteur, al sinds het EK van 1988, dus vandaar. En in bijna al die gesprekken kwam het WK voetbal van 2014 ter sprake. Maar dan ging het vooral over een zelfde rol als tijdens het vorige WK. Na het vertrek van Tom van ’t Hek bij Langs de Lijn spraken we elkaar opnieuw en toen begon Maarten ook over radio. En zo is het dus gekomen.

Ik heb nog geen radio-ervaring, dus de rolverdeling tussen mij en Henry zal anders zijn dan bij Tom en Toine. Ik zal meer de side-kick en vragensteller zijn en Henry de presentator. Maar het lijkt me geweldig. Overigens zal ik, tot het WK van volgend jaar, geen andere tv-klussen aanpakken.”

Zie ook:
Hugo Borst staakt tv-werkzaamheden
Hugo Borst weg als tafelheer bij DWDD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>