RTL sluit verwerven samenvattingen Eredivisie niet uit

eredivisie-logoDe strijd om de samenvattingen van het Eredivisie Voetbal lijkt misschien te gaan tussen Fox en de NOS, maar er liggen meer kapers op de kust. RTL-baas Bert Habets geeft in het AD aan wel degelijk belangstelling te hebben in deze uitzendrechten. “Ik hoor vaak dat RTL de samenvattingen niet nodig heeft, omdat we wel zo goed lopen. Maar dat wil niet zeggen dat we geen interesse hebben.”

Hij vervolgt: “Mochten we ze bemachtigen, dan denk ik wel eerder aan sport- en mannenzender RTL 7 dan RTL 4. In dat geval zouden we er ook een hele thema-avond van kunnen maken, niet even een uurtje samenvattingen laten zien.”

De NOS heeft de rechten voor het lopende seizoen. Wie er daarna met de samenvattingen vandoorgaat, is niet bekend. Fox heeft recent aangegeven in december een besluit te nemen over het verwerven ervan.

Zie ook:
- Open zender Fox vooral concurrent op inhoud
- Fox: Rond winter besluit samenvattingen Eredivisie Voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>