SBS 6 met kwalificatieduel Estland – Nederland

Het Nederlands Elftal speelt deze dagen twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Oranje speelt vanavond in Talinn tegen Estland en op dinsdag in Andorra la Vella tegen de nationale ploeg van Andorra. Als Oranje beide wedstrijden wint kunnen de tickets voor Brazilië geboekt worden. SBS6 doet live verslag van beide wedstrijden.

Bondscoach Louis van Gaal heeft alsnog Wesley Sneijder opgeroepen als vervanger van Georginio Wijnaldum. De vedette was in eerste instantie niet geselecteerd voor deze kwalificatiewedstrijden. PSV doelman Jeroen Zoet is de opvallendste nieuwkomer in de spelersgroep die door Louis van Gaal is opgeroepen voor het vervolg van de WK-kwalificatiereeks.

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Talinn en Andorra la Vella doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SBS 6 met kwalificatieduel Estland – Nederland

  1. jansen

    zet er voortaan wel de tijd bij als je zoiets brengt.

      /   Reply  / 
  2. Wim

    Jammer, de feyenoorders bakten er niet veel van. Duidelijk signaal voor Van Gaal.

    Nog veel erger dat Kraaij jr niet geschikt is voor z’n vak. Hij kan niet interviewen, stelt slechte vragen, en voegt niets toe. Gelukkig erkende Gullit dat ook. Kraaij…. Ophouden ermee….

      /   Reply  / 
  3. Janny Van den Berg

    Wat een vervelend interview met Hans Kraaij en Mijnheer van Gaal!! Moeten wij daar naar kijken verschrikkelijk! Moeten jullie nog lang mee doorgaan van die heren die alle twee van zichzelf verguld zijn! Daar maak je geen vrienden mee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>