Tour de France tot en met 2019 bij NOS

tour-de-franceDe NOS heeft zich nog een aantal jaar verzekerd van de Tour de France. Het wielerevenement is tot en met 2019 bij de omroep te zien. Over de toekomst van talkshow De Avondetappe wordt nog niks gemeld.

NOS-directeur Jan de Jong: “Het huidige contract met de ASO loopt nog tot eind 2015. Daar hebben we nu vier jaar aan kunnen vastplakken. Afgelopen zomer heeft opnieuw aangetoond hoe groot en populair de Tour is in ons land en dat Nederland als wielernatie toekomst heeft. Een belangrijke slag, waar we heel tevreden mee zijn. Zeker als je ziet hoe andere spelers in de Nederlandse markt hun best doen om naast voetbal andere belangrijke sportrechten te kopen. Dit mooie pakket is en blijft dus voorlopig bij de NOS te zien op het open net.”

De NOS heeft bovendien de rechten verworven voor belangrijke wielerklassiekers als Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubaix.

Zie ook:
- Tour de France: Avondetappe en Tour du Jour terug op tv
- Tour de France: Avondetappe en Tour du Jour terug op tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tour de France tot en met 2019 bij NOS

  1. Robbert

    Contract met de ASO? Mart Smeets ging toch weg bij NOS? (grapje…)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>