Europa League-avond op RTL 7 met AZ en PSV

uefa europa leagueLiefhebbers van voetbal kunnen vanavond terecht op RTL 7, waar verschillende wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden. Daar onder ook de wedstrijden van AZ en PSV, welke live worden uitgezonden op de mannenzender.

De avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee, terwijl Johan Derksen en René van der Gijp bij hem aanschuiven voor de wedstrijdanalyse.

De voetbalavond wordt om 18.00 uur afgetrapt met de voorbeschouwingen. Een uur later start in Alkmaar de wedstrijd tussen AZ en PAOK Saloniki uit Griekenland. Dit is de tweede speelronde in de groupsfase, AZ wist de eerste wedstrijd met 0 – 1 uit te winnen van Maccabi Haifa. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij deze wedstrijd.

Aansluitend, om 21.00 uur, komt PSV in actie. De Eindhovenaren reizen af naar de Oekraïne om het daar op te nemen tegen Tsjornomorets Odessa. PSV heeft in de Europa League wel wat goed te maken na het 0 – 2 verlies thuis tegen PFK Loedogorets twee weken eerder.
Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Leo Driessen en Marcel Maijer is in het stadion voor de interviews.

Om 23.15 uur worden de Europa League-avond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, van onder meer clubs als Valencia, Swansea City, Standaard Luik, Fiorentina, Sevilla, Lazio en Tottenham Hotspur.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>