Kwalificatieduel Nederland – Hongarije live op SBS 6

Schermafbeelding 2013-10-10 om 21.22.07Het Nederlands elftal is toegekomen aan de laatste kwalificatieduels voor het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond ontmoet oranje het elftal van Hongarije in de Amsterdam Arena. SBS 6 doet live verslag van de wedstrijd. Overigens heeft Nederland zich al gekwalificeerd voor het voetbalevenement van volgende zomer.

Bij de Hongaren spelen de (oud-) eredivisionisten Balázs Dzsudzsák en Krisztián Németh. De aanvaller van Roda JC was dit seizoen al vier keer trefzeker in de competitie. Voor de Hongaren is de wedstrijd van groot belang. Momenteel staan zij tweede achter Oranje en liggen dus op koers voor een plek in de play-offs.

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de Arena en de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. Vanuit de Arena doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

Nederland – Hongarije, 20.00 uur, SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kwalificatieduel Nederland – Hongarije live op SBS 6

  1. frenk

    hou AUB op met die vele herhalingen, word er doodziek van, laat gewoon de wedstrijd zien!!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Daantjegroentjes

    Ron (zappsport)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>