Oefeninterland Oranje op SBS 6, WK kwalificatieduel op RTL 7

sbs voetbalDe liefhebber van voetbal kan vanavond kiezen tussen de oefeninterland van Oranje op SBS 6 of het WK kwalificatieduel tussen Zweden en Portugal op RTL 7. Het is de laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal van dit jaar.

De Colombianen bekleden op de FIFA-ranking op dit moment de vierde positie, vier plaatsen hoger dan Nederland. De ontmoeting tussen Nederland en Colombia is de eerste in de geschiedenis van beide landen. Beide landen hebben zich geplaatst voor het WK Voetbal in Brazilië van aankomende zomer.

Jan Joost van Gangelen zal vanuit de Amsterdam Arena de presentatie op zich nemen en schuiven Ronald de Boer en Ruud Gullit aan voor de analyses.

Dan het duel op RTL 7. Portugal eindigde in de kwalificatierondes als nummer twee van poule, op één punt achterstand ten opzichte van Rusland. Het Portugese nationale team heeft vele goede voetballers, maar één daarvan behoort zeker tot de absolute wereldtop: Cristiano Ronaldo. Ook de Zweden hebben een sterspeler in huis, Zlatan Ibrahimovic. Het Zweedse team bereikte eerder eveneens de tweede plaats in de poule, na Duitsland.

Nederland – Colombia, 20.00 uur, SBS 6
Zweden – Portugal, 20.30 uur, RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>