Mart Smeets geen heimwee naar Olympische Spelen

mart smeetsIn 1972 maakt Mart Smeets zijn eerste Olympische Spelen als verslaggever mee. Hij zou sindsdien elke twee jaar naar het sportevenement afreizen. Tot 2014, als hij voor het eerst in 40 jaar weer de Olympische Spelen in Nederland meemaakt. Missen doet hij het niet. “Ik vind het heel lekker dat ik er niet ben.”

Hij vertelt aan het AD: “Waarom zou ik heimwee hebben? Ik zit heerlijk op mijn gemak thuis.”

Dat hij niet in Sotsji zit, betekent niet dat hij niets meekrijgt van het evenement. “Ik volg alles. Ik kijk net zo lief naar biatlon als naar schaatsen. Ik ben niets anders dan toen ik wel verslag deed voor de Spelen.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mart Smeets geen heimwee naar Olympische Spelen

  1. J starmans

    Tja, mag ik zeggen dat ik Mart Smeets wel ontzettend mis. Vind die uitzendingen met Henri schut nog een tikkeltje saai en kleurloos.

      /   Reply  / 
  2. WillemVerschoor

    Natuurlijk kun je geen verslag blijven geven tot in je kist maar daarom hoef je toch niet te verdwijnen als je de leeftijd hebt bereikt waarop velen pas echt beginnen te begrijpen hoe een en ander werkt. Ik wil en kan Mart niet identificeren met Theo Koomen maar ik mis ze beiden. De wereld (in Nederland) vergrijst maar wil je op TV dan moet je fris en fruitig zijn, De grap is dat Mart fris en fruitig is maar kennelijk mag dat niet als je 67 bent.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>