SBS 6 met oefeninterland Frankrijk – Nederland

louis van gaalHet Nederlands Elftal speelt in aanloop naar het WK Voetbal in Brazilië vier oefenwedstrijden. Vanavond start de oefencampagne met een uitwedstrijd tegen Frankrijk in het Stade de France in Parijs. SBS 6 heeft deze uitzendrechten nu nog en doet live verslag van de wedstrijd.

Bondscoach Louis van Gaal doet voor het duel tegen ‘Les Blues’ geen beroep op Jeremain Lens. De aanvaller van Dynamo Kiev kreeg in de laatste oefenwedstrijd tegen Columbia de rode kaart en de KNVB besloot Lens uit te sluiten voor de eerstvolgende oefenwedstrijd. De laatste keer dat beide landen elkaar troffen, een groepsduel tijdens EURO 2008, was een spectaculaire wedstrijd die Oranje met 4-1 won. Frankrijk komt tijdens het WK in Brazilië uit in poule E met tegenstanders Zwitserland, Ecuador en Honduras.

Oefeninterland, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Veel voetbal van SBS naar Fox
- NOS haalt uitzendrechten kwalificatieduels Oranje binnen
- Hans Kraay jr: Samenvattingen Eredivisie laatste strohalm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>