Marathon Rotterdam en Parijs – Roubaix bij Studio Sport

nos wielrennenDe sportredactie van de NOS komt vandaag in actie voor twee grote evenementen. In Rotterdam wordt de jaarlijkse marathon gelopen, terwijl honderden renners op de pedalen klimmen voor de klassieker Parijs – Roubaix. De NOS doet daar vanaf 10.15 uur rechtstreeks verslag van.

Om 10.30 uur valt in Rotterdam het startschot voor de 34ste editie van de ABN Amro Marathon Rotterdam. Meer dan 10.000 atleten lopen de klassieke afstand van 42 kilometer en 195 meter, langs de route aangemoedigd door zo’n 900.000 toeschouwers. De favorieten uit Kenia en Ethiopië gaan op zoek naar het parcoursrecord van 2.04.27.

Omstreeks dezelfde tijd vertrekt bij Parijs het wielerpeloton voor de jaarlijkse kasseienklassieker naar Roubaix. Worden het stofwolken of wordt het een modderpoel? De finish is traditiegetrouw op de wielerbaan van Roubaix. De wedstrijd is ook te volgen via NOS Langs de Lijn. Gio Lippens doet verslag vanaf de finish en Sebastiaan Timmerman vanaf de motor.

Studio Sport, 10.15 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>