SBS 6 met oefeninterland Nederland – Ecuador

sbs voetbalIn aanloop naar het WK voetbal in Brazilië speelt het Nederlands elftal nog drie oefenwedstrijden. De eerste wedstrijd is vanavond tegen Ecuador en is live te zien bij SBS 6. Bondscoach Louis van Gaal heeft aangegeven dat Oranje tijdens deze wedstrijd met een nieuw systeem gaat spelen met vijf spelers achterin.

Ecuador is een van de landen die zich gekwalificeerd heeft voor het WK in Brazilië. Nederland speelde pas één keer eerder tegen Ecuador: in 2006 werd het 1-0 voor Nederland in de Amsterdam Arena. Dirk Kuyt maakte toen het enige doelpunt. Nederland zit tijdens het WK in groep B samen met Spanje, Chili en Australië.

Ecuador heeft pas twee keer eerder meegedaan aan het WK en is nooit verder gekomen dan de 1/8 finale. Vitesse aanvaller Renato Ibarra is opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Ecuador.

Nederland – Ecuador, 19.50 uur, SBS 6

Zie ook:
- NOS haalt uitzendrechten kwalificatieduels Oranje binnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 met oefeninterland Nederland – Ecuador

  1. jan

    Alhoewel dit een wedsrijd is die nergens over gaat, gaat dit enorm scoren, let maar op! De oranjekoorts leeft weer op en iedereen is benieuwd hoe het NL-elftal er voorstaat. Hopelijk een goede pot en laat Louis zien dat we niets te vrezen hebben.

      /   Reply  / 
  2. hans

    wazaaaaaaaaaaaaaaaaap

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>