Tom Egbers begint aan WK Voetbal Journaal

foto: Stefan HeijendaalDonderdag begint het WK Voetbal in Brazilië, de NOS begint vanavond al aan zijn Fifa WK Voetbal Journaal. Oranje-watcher Tom Egbers praat de kijker vanuit Brazilië  dagelijks bij over de actualiteiten rondom het WK. Tom neemt het onder andere op tegen VI Oranje op RTL 4, dat maandag al begon.

Vaste onderdelen van het FIFA WK Voetbal Journaal zijn De dag van Oranje, interviews met spelers en bondscoaches, reportages van de NOS-verslaggevers ter plaatse en de WK Top-5, een klassement van voetbalfragmenten dat wordt samengesteld door bekende Nederlanders. Daarnaast worden Spanje, Australië en Chili, groepsgenoten van Oranje, nauwlettend gevolgd.

Bovendien is in iedere editie een reportage te zien waarin Brazilianen uit Rio terugkijken op hun mooiste (Braziliaanse) WK-moment. En we zien de grote namen van het wereldkampioenschap als Messi en Neymar langskomen.

Het WK Journaal is vanaf donderdag ingebed in het avondvullende Studio Brasil, waar de NOS mee komt.

Fifa WK Voetbal Journaal, 22.20 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>