Monsteroperatie WK Voetbal 2014 begint voor NOS

herman van der zandt wk voetbalWie bij NOS Studio Sport werkt, is begonnen aan een marathonrooster. Het WK Voetbal barst vandaag los in Brazilië en de omroep is er alles aan gelegen om dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen, ondanks het tijdsverschil met Nederland. Een dagelijkse talkshow op de late avond ontbreekt misschien, de NOS pakt wel uit op heel veel andere gebieden. Zo is vanmorgen al de eerste NOS Zomerochtend te zien geweest, een dagelijks ontbijtprogramma waarin alle highlights voorbijkomen.

Vanavond is dan de officiële opening van het WK Voetbal 2014, de NOS komt meteen na het Journaal met het live programma Studio Brasil, gepresenteerd door Hugo Borst en Henry Schut. Hun gasten in de ‘huiskamer’ in de studio in Hilversum zijn oud- én aankomend bondscoach Guus Hiddink en (voetbal-)journalist (en kenner van het Spaanse voetbal) Edwin Winkels.

De openingswedstrijd, Brazilië-Kroatië, is meteen daarna te zien. Het commentaar bij de wedstrijd is van Jan Roelfs.

Bekijk de promo voor NOS Zomerochtend:

Studio Brasil, 20.30 uur, NOS (NL1)
Brazilië – Kroatië, 22.00 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>