Eerste wedstrijd Oranje op WK Voetbal

FIFA-2014-World-Cup-CountdownDe oranjekoorts lijkt nog niet in alle hevigheid losgebarsten, maar voor Nederland is vandaag de eerste speeldag. Het is een reprise van de WK-finale van vier jaar geleden. Spanje is de zwaarste tegenstander uit de groep en dus een goede graadmeter voor de ploeg van Louis van Gaal.

Na de eerste wedstrijd, tegen 20.00 uur, ontvangen Henry Schut en Hugo Borst in hun Hilversumse ‘huiskamer’ Ronald de Boer en Kenneth Perez. Met hen zal worden voorbeschouwd en nagepraat over de wedstrijd van Oranje.

Het commentaar bij de wedstrijd Spanje – Nederland komt van Frank Snoeks. Jeroen Elshoff verzorgt commentaar bij Mexico – Kameroen, terwijl Jeroen Grueter spreekt bij de wedstrijd Chili – Australië.

En de kijkcijfers? Stichting Kijkonderzoek telt er morgen vast zo’n 5,5 miljoen. En dan zijn de mensen die op pleinen en in kroegen hebben gekeken, nog niet meegeteld.

Spanje – Nederland, 20.45 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>