NOS ruimt 4 uur in voor wedstrijd Australië – Nederland

robin van persieNa de sensationele WK-start tegen Spanje wacht Australië vandaag als tweede tegenstander van Oranje. Anders dan vrijdag speelt het elftal nu al vroeg op de avond, waardoor veel mensen hun baas lief zullen aankijken om eerder weg te mogen. Of juist kiezen voor overwerk om niets van de wedstrijd te missen. De NOS zendt alles live uit op Nederland 1.

Al om 17.00 uur is er een editie van Studio Brasil te zien, waarin wordt vooruitgeblikt op het duel. De officiële voorbeschouwing begint om 17.50 uur waarna om 18.00 uur het fluitsignaal klinkt. Meteen na de wedstrijd, om 20.00 uur, is er wederom een Studio Brasil te zien. Henry Schut en Hugo Borst ontvangen hierin Willem van Hanegem en Ali B. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Jeroen Grueter.

De concurrerende zenders zien vooral hun vooravond voor een keertje aan diggelen gaan, daar staat tegenover dat vanaf prime-time, als Spanje tegen Chili speelt, ze weer enigszins ruimte krijgen om de kijker weg te snoepen. Al zal dat bij winst of verlies een zware dobber worden.

Australië – Nederland, 18.00 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>