Herman van der Zandt stapt over naar NOS Sport

herman van der zandt wk voetbalHerman van der Zandt verdwijnt als nieuwslezer. Hij maakt intern de overstap naar NOS Sport. Daar is ruimte ontstaan door het vertrek van Jack van Gelder. Overigens tipte Mart Smeets enige jaren terug Herman al als zijn opvolger.

Herman vertelt: “Het is een transfer binnen dezelfde, vertrouwde club. En toch ook een nieuw avontuur. De oplettende kijker heeft mijn voorliefde voor sport vast al eens gesignaleerd. Daarmee kan ik nu veel meer uit de voeten. Maar ook het vakmanschap van de sportcollega’s lokt me. Ik kijk er enorm naar uit om met hen aan de slag te gaan.”

Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport: “Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaring op radio én televisie. En bovendien zeer allround: goed in de studio én op locatie; goed met de autocue, maar ook zonder. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>