RTL behoudt darts nog 3 jaar

Darts is ook de komende drie jaar bij RTL te zien. De zendergroep heeft zich verzekerd van de uitzendrechten voor de Nederlandse markt. Vijf jaar geleden kocht RTL dat pakket voor een prikje, nadat bij SBS de kijkcijfers waren ingestort. De samenwerking tussen RTL en Matchroom Sports, dat de dartssport vertegenwoordigt, bevalt goed.

RTL-baas Marco Louterend: “Darts lijkt almaar populairder te worden en naast de gevestigde namen als Van Gerwen, Van Barneveld en Klaasen, timmeren steeds meer Nederlandse talenten aan de weg. Darts hoort bij RTL 7, dus ik ben dolblij met deze nieuwe overeenkomst.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>