Max Westerman zorgt voor 0 – 1 strijd Albert – Beau

Hoe was het ook alweer? Albert Verlinde verwijt Beau van Erven Dorens exact hetzelfde te gaan doen bij Talpa èn niet minder te gaan werken, terwijl hij dit aangaf bij zijn vertrek.

Max WestermanVandaag slaat Beau keihard terug. Voor het dagelijkse actualiteitenprogramma NSE is een derde presentator aangesteld in de vorm van Max Westerman, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. De tussenstand in het moddergevecht:
Beau 1, Albert 0.

Het is niet bekend of Westerman zijn correspondentschap voor het RTL Nieuws opzegt. Bij NSE is verder Inge Ipenburg (ex-GTST) verwelkomd als entertainment-deskundige naast Harmke Pijpers. Mark Koster (ex-Nieuwe Revu) zal zich achter de schermen ontfermen over de onderzoeksredactie.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Max Westerman zorgt voor 0 – 1 strijd Albert – Beau

  1. Geert Wonkelmans

    In welk opzicht is dit een “keiharde slag terug” in hun moddergevecht!? Volgens mij heeft het er namelijk niks mee te maken.

    En als je vindt dat Beau TERUG slaat, hoe kan Albert dan 0 punten hebben? Je moet toch eerst geslagen worden voordat je terug kan slaan?

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Als Beau niet had aangegeven minder te willen werken, was er nu geen derde presentator voor NSE in beeld geweest.

    over de tussenstand heb ik getwijfeld tussen 0-1 en 1-1, maar alberts actie van deze week verdient geen schoonheidsprijs en wat mij betreft dus ook geen punt. in die zin had ‘terug’ misschien niet in dit stukje moeten staan, maar zo luid de uitdrukking nu eenmaal.

      /   Reply  / 
  3. Geert Wonkelmans

    Ik neem aan dat ze toch met z’n 3en achter een tafel gaan zitten? Ik kan me niet voorstellen dat het afgewisseld word met de ene dag beau en de volgende dag max. Dus Beau werkt er uiteindelijk geen uur minder om.

    En een schoonheidsprijs in een moddergevecht? Daar draait het er toch juist om dat je zo smerig mogelijk naar elkaar uithaalt?

      /   Reply  / 
  4. Herman

    De presentatie wordt gerouleerd, Beau zal ongeveer 2/3 voor zijn rekening nemen, volgens het AD.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>