Beau: “Achter de schermen sloegen Albert en ik elkaar soms de hersens in”

Beau van Erven DorensBeau van Erven Dorens heeft vandaag een openhartig interview gegeven in het Algemeen Dagblad. De presentator van Talpa geeft hierin aan ontzettend nerveus te zijn. "Bij RTL was ik het brutaaltje tussen zwaargewichten als Ron en André. Nu word ik ineens neergezet als arrivé. Als het mislukt, word ik helemaal vernietigd", zegt hij over de hooggespannen verwachtingen van Talpa.

In het gesprek met het AD verdedigt hij zich over de opmerkingen die Albert Verlinde afgelopen week maakte, dat Beau bij Talpa exact hetzelfde doet als bij RTL. "Boulevard werd een trucje voor me. Op een gegeven moment kun je niet meer volhouden dat je showbizz volstrekt onbelangrijk vindt als je maar blijft hangen. Dan gaan mensen vragen: waarom zit je er dan nog? Het enige wat ik kon doen, is gaan. Voor Albert is het een ander verhaal: die showbizz is zijn leven."

Van Erven Dorens en Verlinde spreken elkaar niet meer. "Nee, maar daarvoor belden we ook niet. En achter de schermen sloegen we elkaar soms de hersens in."

Ten slotte geeft Beau aan dat hij voorlopig geen talkshow in zijn eentje zal doen. "Als interviewer ben ik niet goed genoeg. Ik stel in het begin te harde vragen, waardoor gasten meteen dichtslaan. Dus voor een talkshow in mijn eentje ben ik nog niet klaar. Ik floreer bij duo-presentatie."

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>