Openingsavond Talpa gewonnen wedstrijd

Talpa logoNog 9 uur te gaan maar nu al valt te voorspellen dat Talpa de hoogste kijkcijfers haalt op haar openingsavond. Niet omdat de programma’s van de zender van John de Mol nu per definitie zo sterk zijn, maar omdat de andere zenders nauwelijks een poging hebben ondernomen tegenwicht te bieden.

Om 19.30 uur is de zenderopening, gevolgd door Linda, Beau & Jack, een programma waarin Talpa verder geïntroduceerd wordt. Om 21.40 uur is er dan het eenmalige concert van Marco Borsato & Friends met aansluitend De Wedstrijden.

De meeste andere zenders proberen het met blockbusters, zoals RTL 5 (America’s Sweethearts), RTL 7 (Asterix & Obelix), Net 5 (What Women Want) en SBS 6 (The Mummy). Maar zelfs populaire films hoeven niet garant te staan voor hoge kijkcijfers; met een half miljoen kijkers mag je jezelf in de handjes knijpen.

De Publieke Omroepen hebben hun programmering nauwelijks aangepast. Op Nederland 1 de zesde aflevering van Spraakmakende Zaken en Andermans Veren, Nederland 2 trekt een oud blik open met 25 Jaar TV Show en voor Nederland 3 moet Paul de Leeuw de zaak redden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>