Talpa’s eerste gegarandeerde kijkcijferhit

Het programma zelf is origineler dan alle vijf programma’s die meedingen in De TV Competitie. De vijf concept-programma’s zijn echter spraakmakender, wat er voor zorgt dat Talpa hiermee de eerste gegarandeerde kijkcijferhit te pakken heeft – naast het Eredivisie voetbal.

In De TV Competitie, gepresenteerd door Jort Kelder, beloven flink wat grenzen der Nederlandse televisie opgezocht en overschreden te worden. En vermoedelijk niet alleen door ‘de spermashow’ van Reinout Oerlemans / Eyeworks.

De TV Competitie, 21.30 uur Talpa.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>