Weinig publiek voor goede eerste uitzending TV Competitie

De TV Competitie trekt vooralsnog weinig kijkers. De kickoff op zondag trok 360.000 kijkers, de eerste echte uitzending gisteren van Vijf Sterren boeide 209.000 mensen. De nabeschouwing later op de avond was goed voor 119.000 kijkers.

De uitzending van gisteren vond ik behoorlijk goed. De pilot van Vijf Sterren kende veel emotie en wist meteen te boeien. Dat is knap, want de producent heeft slechts vijftig minuten om de kijker in te leiden en te prikkelen, zodat deze de tweede aflevering ook wil zien.

Later op de avond is het programma kritisch besproken door Ernst-Paul Hasselbach, Mylene de la Haye en Bert van der Veer, die altijd goed is voor provocerende oneliners. Hun grootste kritiek is dat er enkele onlogische elementen in Vijf Sterren zitten en dat klopt ook wel. Wat mij aanspreekt, is dat er meteen discussie ontstond tussen het panel en de producent.

Het is opmerkelijk dat de kijkers weg lijken te blijven ondanks de vele media-aandacht vooraf. Of dat nog aantrekt, is de vraag. Zaterdag is al de finale, het tijdsbestek is dus erg kort. Misschien had De TV-Competitie moeten aftrappen met ‘de spermashow’ om er meteen goed in te knallen…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weinig publiek voor goede eerste uitzending TV Competitie

 1. Jac Goderie

  Ondertussen was op sbs6 de schitterende film Spy Game bezig, terwijl op net5 het ook al prachtige The Chamber werd uitgezonden. Zowaar een dillema waar sophie’s choice nog schril bij
  afsteekt, laat staan dat ik ook talpa nog zou overwegen.

  Uiteindelijk heb ik gekozen voor Spy Game, waar ik ook geen spijt van heb gehad. Ook al heb ik wel weer zitten knarsentanden van frustratie toen de film halverwege werd onderbroken voor hart van nederland!

  Dikke doei!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>