Linda & Beau onhandig gepromoot

Linda de MolDat Talpa hoog van de toren heeft geblazen, is bekend en heeft min of meer tegen de zender gewerkt. Toen niet alle programma’s meteen kijkcijferkanonnen waren, ontstond de kritiek dat het allemaal erg tegenviel. Maar de nieuwe promotie van Talpa is op zijn minst onhandig te noemen.

Want het programma Linda & Beau, dat vanavond voor het eerst te zien is, wordt voorzichtig in de markt gezet. Liet Linda de Mol zich in interviews al twijfelachtig uit – ‘de kijkcijfers kunnen tegenvallen’ of ‘misschien gaan we wel enorm op ons bek’ – maar nu bericht SBS Shownieuws dat het concept mogelijk wordt aangepast. Het programma zou veranderen in Linda & Co (op het gehoor slechts één letter verschil) met wekelijks een andere presentator.

Nog voor er ook maar één aflevering is uitgezonden, wordt er dus door jan en alleman aan de stoelpoten van het programma gezaagd. Tja, dan is jezelf als de beste opstellen toch een betere manier, lijkt mij.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda & Beau onhandig gepromoot

  1. rafael

    Linda,
    Ik wens je veel succes met je nieuwe programma en hoop dat het een hit wordt.
    Trek het je niet dat de rest van de programma’s van je broer bagger zijn. Jij steekt er met kop en schouders bovenuit.
    Jij maakt Talpa tot een aantrekkelijke zender. ik weet het zeker.
    En als het niet lukt?
    Word je gewoon presentatrice van “De Wedstrijden”
    Ook bagger, maar daar moet je wel naar kijken als voetballiefhebber

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>