Talpa’s De Bouw zorgt voor ophef in Almere

De BouwIn de gemeenteraad van Almere is ophef ontstaan over het programma De Bouw van Talpa. In De Bouw strijden een aantal koppels om een droomvilla die zij zelf bouwen, slechts één koppel krijgt daadwerkelijk dat voorrecht.

De Bouw speelt zich af in Almere, het college heeft een duur stuk land vrijgegeven voor het programma in ruil voor gratis promotie. Het college is echter vergeten de gemeenteraad in te lichten. Enkele fracties betwijfelen of dit wel correct is geweest.

Gezien de kijkcijfers van De Bouw heeft het college inderdaad niet correct gehandeld. Het programma verhuist echter van tijdstip, mogelijk trekt het bestuur dus toch aan het langste eind.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Talpa’s De Bouw zorgt voor ophef in Almere

  1. pimpel

    Het is nu 15 november, aflevering 15 o.i.d ?? is geweest en ik heb weinig promotie van Almere gezien. De andere hoofdsponsors, P. Boon, BUKO en SBB zie je ook niet veel van dus ik denk dat de TV-piraten van TALPA het zakenleven en de gemeente Almere een flink oor aangenaaid hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>