Talpa investeert fors in drama

Logo TalpaOpnieuw heeft Talpa een nieuwe dramaserie aangekocht. Vandaag onthult TVToekomst dat de zender van John de Mol de serie Koppels heeft aangekocht. Koppels wordt geproduceerd door Egmond Film & TV, eerder verantwoordelijk voor Meiden van de Wit, de populaire serie van Net 5, dat na drie seizoenen is gestopt. Egmond Film & TV is ook de maker van politieserie Van Speijk, welke ook door Talpa is aangekocht. Vorige week werd bekend dat Talpa ook de dramaserie Betty La Fea uit gaat zenden.

Blijkbaar is de tijd rijp voor veel nieuwe series. Er waren er dan ook flink wat gestopt: De Band (Vara), Rozengeur & Wodkalime (RTL), Meiden van de Wit (Net 5) en Missie Warmoesstraat (EO). Wel opvallend dat het vooral Talpa is die in nieuwe series investeert, andere zenders blijven (vooralsnog?) erg stil.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>