Talpa stopt Van Speijk op internet achter betaalslot

Van SpeijkHet was te verwachten: de online service om Talpa-programma’s terug te kijken is niet langer volledig gratis. Als eerste moet de populaire politieserie Van Speijk er aan geloven. Wie de aflevering op zondagavond heeft gemist en deze online wil terugzien, moet daar straks 1,50 euro voor betalen. Voor dat bedrag kan je een aflevering echter ook downloaden, die service wordt nu nog niet aangeboden. Op termijn wil Talpa Van Speijk en andere programma’s ook als vodcast aanbieden, zodat deze beschikbaar komen voor de mp3-speler.
Talpa loopt hierdoor weer voor op andere commerciële media. Versatel heeft weliswaar plannen om buitenlandse series zoals Desperate Housewives of Grey’s Anatomy straks tegen betaling online aan te bieden, maar tot op heden bleef die service uit. Partijen als SBS Broadcasting en RTL moeten de eerste stappen nog zetten. Alleen de publieke omroep biedt een soortgelijke service aan met uitzendinggemist.nl, al verschijnen daar niet alle programma’s in.

Zie ook:
- Talpa knalt opnieuw met drama op zondagavond
- Politieserie Van Speijk: Talpa’s volgende kijkcijferkanon?
- Reclame op Uitzendinggemist.nl: 40 euro per view

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Talpa stopt Van Speijk op internet achter betaalslot

  1. schande!

    SCHANDALIG, stelletje geiteneukers. alsof ze nou echt denken dat mensen daarvoor betalen. Ik niet dus! Als dit zo is, daalt mijn respect voor talpa enorm! Trouwens, ze lopen niet voor. op rtl kun je ook al nederlandse films en series als flodder tegen betaling bekijken.

      /   Reply  / 
  2. Hans

    Jij misschien niet, maar er is misschien wel onderzoek naar gedaan wie wel willen betalen. Toch blijf ik het concept uitzendiggemist het beste vinden.. Als Talpa daar gewoon reclameblokken tussen plakt zijn ze toch klaar?

      /   Reply  / 
  3. schande!

    ik denk dat ze zo gewoon willen zorgen dat er meteen meer mensen direct naar de tv kijken, zodat misschien hun kijkcijfers beter worden ofzo? ik weet ut anders ook niet, want ik geloof egt niet dat veel mensen voor 1 dom programma anderhalf euro wil betalen.

      /   Reply  / 
  4. iekje

    Het was te verwachten natuurlijk. De enige goeie serie op Talpa. En nadat ze merkten dat velen de aflevering nog eens gingen bekijken op de site, hebben de luizen besloten om er een betaalslot op te zetten.
    Ik vind het gewoon zielig. 4 maanden lang zonder betaling 24 uur naar de streams kunnen kijken van BB, maar nu voor programma’s moeten dokken.
    Ach ja, waarom verbaast het mij niet. De verliezen moeten toch ergens financiëel mee worden vergoed. Hè Johnny boy.

      /   Reply  / 
  5. ejz

    @iekje: ik vind van speijk helemaal niet zo’n goede serie. ik vond gooische vrouwen, samen en parels en zwijnen allemaal 10x beter.

      /   Reply  / 
  6. zwemjuf

    Na 9,95 te hebben betaald (voor alle afleveringen) Is het niet meer mogenlijk om na aflevering 5 te kijken.Constant meldingen uw wachtwoord en inlog code invoeren en moet dan opnieuw betalen.Talpa geeft de schuld aan de verstrekker van pay tv en deze reageerd niet.
    Geen enkele aflevering kunnen we nog kijken ondanks 100% goede inlog Lekkere service Talpa.

      /   Reply  / 
  7. zwemjuf

    zojuist heb ik het nogmaals geprobeerd, dat downloaden en het is zowaar gelukt. Misschien toch wel aanloopproblemen bij Talpa. Ik hoop dat ik kan blijven kijken. Zo niet, dan laat ik dit weer aan jullie weten.

      /   Reply  / 
  8. Boks (my name is maarten Boks)

    Waar moet dit allemaal heen! Het enige wat Talpa heeft, wat een beetje wordt bekeken is het Voetbal op zondagavond.
    De andere series zijn niet echt spectaculair, zeker niet om voor te betalen.

    Nu weer Boks, die De Mol probeert alleen maar kijkers te trekken met bekende namen. Laat hem eens eerst nadenken, zal wel te moeilijk zijn, misschien een onderzoekje doen wat mensen leuk vinden in plaats van alle bekende nederlanders naar zijn zender te lokken die dan vervolgens in series gaan spelen die allemaal floppen.

    Ik had Johnnie hoger ingeschat.

    Boks, the name is Maarten Boks

      /   Reply  / 
  9. de opa van Clarence Seedorf

    ‘Parels en zwijnen’, en nu ook ‘Van Speijk’ opgeheven?
    Het past wel lekker in dit Verdonk-klimaat, ZIJN er eens goeie series met goeie rollen voor Surinamers, Marrokanen en Turken, worden ze lekker het land uitgetrapt.

    Okee, het valt te betwisten of de rol van Quintus Ristie (in de eerste aflevering stinkt hij! Echt grof …) en die vrouwelijke Marrokaanse wethouder zo positief waren, zij komt over als een manipulerende politica die wulps de uit de klei getrokken Echte Hollandse Jongen de politiechef wilt verleiden, maar toch.
    Die zwarte Mike uit ‘Parels en zwijnen’, DAT was nou echt een goeie rol, diepgang en karakterontwikkeling. Zeldzaam op TV, in de gehele westerse wereld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>