Gordon werpt zich op als de Oprah van Talpa

GordonTalpa gaat vanaf december 24 uur per dag uitzenden, menigeen heeft zich al afgevraagd wat de zender overdag gaat laten zien. Livestreams uit de Gouden Kooi zou een optie zijn, maar dat maakt de website minder aantrekkelijk om te bezoeken. Meer voor de hand liggend is dat het model van RTL 4 goed wordt bestudeerd: belspelletjes in combinaties met herhalingen soaps, b-series uit Amerika en een talkshow. En laat Gordon zich nu opwerpen voor dat laatste.
Want de zanger/presentator zou dolgraag een talkshow à la Oprah in de markt zetten, zo vertelt hij in Het Parool. "Een Oprah Winfrey-achtige show zou ik onwijs leuk vinden, elke dag om zes uur. Het liefst met gewone mensen, met gewone problemen. Ik weet dat ik veel los kan krijgen, ik ben ook maatschappelijk betrokken. En als er dan eens een platte grap in zit, moet dat natuurlijk kunnen."

Volgens Gordon wordt over iets dergelijks onderhandeld. Hij geeft in de krant aan volgend jaar met een groot programma te komen. "Ja, volgend jaar ga ik echt leuke dingen doen bij Talpa, maar daar kan ik nog niks over zeggen. Het is heel groot en heel geweldig en wat ik net beschreef zou een onderdeel kunnen zijn."

Opmerkelijk is dat wel. Talpa en Gordon verbraken juist hun contract omdat het niet lekker liep. Vervolgens werd Gordon als freelancer ingehuurd voor onder andere Joling & Gordon over de Vloer. En nu lijkt hij dus toch weer overuren te gaan draaien voor de zender van John de Mol. Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Gordon voelt zich bevrijd na openbreken Talpa-contract
- The Box levert zendtijd in voor 24-uurs Talpa
- Gordons sores solo

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gordon werpt zich op als de Oprah van Talpa

  1. Kokstra

    Ik denk eigenlijk niet dat men zit te wachten op een talkshow met een ‘serieuze’ Gordon…

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Aahh nee laat talpa geen nieuwe RTL4 worden.. pauperzender!
    Zag trouwens dat het de goede kant op gaat met Talpa.. gisteren keken er meer dan een half miljoen mensen naar Deal or No Deal!

      /   Reply  / 
  3. Cristiano Ronaldo

    Talpa kan gewoon niet aan RTL4 tippen. Talpa is sowieso een slechte mix van Nederland 1, RTL4 en SBS6.

      /   Reply  / 
  4. Mariell

    Of Gordon de juiste persoon is voor deze talkshow betwijfel ik. Zat meer te denken aan Linda de Mol zelf.

      /   Reply  / 
  5. Maya

    Of gordon altijd serieus kan blijven betwijfel ik ook maar geef hem een kans die iedereen verdient misschien lukt het hem wel..ik wens hem in iedergeval heel veel succes met zichzelf in de hand te houden maar ik denk wel dat het gaat lukken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>