Bridget Maasland zeker terug bij Tien na leegdrinken gifbeker

Bijna twee-en-een-halve maand zijn verstreken sinds Bridget Maasland voor het laatst op televisie was te zien met een eigen programma. Het gaat dan om de laatste uitzending van talkshow Het Land van Maas en Geel, waar Tien prematuur de stekker uittrok. Degenen die dachten dat Bridget nu definitief was afgeschreven, hebben het mis. "Hallo, ik heb gewoon een contract hoor. Ik kom zeker weer terug bij Tien", beloofde de presentatrice gisteren in De Wereld Draait Door.

Ze was er te gast om te praten over een nieuw boekje waarvan de opbrengst naar haar stichting Dutchypuppy gaat, maar Matthijs van Nieuwkerk wilde eerst het naadje van de kous weten van het talkshow-debacle. "Waar het mis ging? Ik denk dat iedereen daarover zijn licht nu wel heeft laten schijnen. Voor mezelf weet ik ook waar het mis ging. Er ging een heleboel mis, daar heb ik mijn les wel uit geleerd."

Maasland was toentertijd zwaar ontstemd over de acute stopzetting. Inmiddels is ze genuanceerder. "Met meer tijd had het ook niet gelukt, er waren te veel factoren die niet meewerkten." Als één van de oorzaken stipt ze het beeld aan dat de media schetsten nog voor de eerste uitzending op tv was geweest. "Alsof we de nieuwe Barend & Van Dorp waren. Wij wilden gewoon een entertainment-programma maken waarin we de dag nog even doornamen." En ook: "De kritiek was een enorme gifbeker die we moesten leegdrinken."

Het is onduidelijk wanneer Bridget zelf weer te zien is bij Tien. Wel is ze druk bezig met de productie van een programma voor de KRO over wereldfeesten. "We vieren van alles, maar bijna niemand weet wat we nu precies vieren. Het is zo cool: dit is het eerste product dat ik heb verkocht zonder Bridget." Wie het programma wel gaat presenteren, verklapte ze niet. Maasland kon enkel zeggen dat het om een 'hij' gaat. Rob Kamphues?

Zie ook:
- Bridget Maasland terug naar Publieke Omroep
- Bridget: Fuck Talpa

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Bridget Maasland zeker terug bij Tien na leegdrinken gifbeker

  1. michel

    wat ziet iedereen toch in die bridget!

      /   Reply  / 
  2. vinn

    gelukkig komt ze weer trug.. raad me raden een nieuwe BB ik hoop dat ze ooit een grote liveshow mag presentere

      /   Reply  / 
  3. Vincent

    Zoals de nationale IQ test bijvoorbeeld… Da tdeed ze best goed

      /   Reply  / 
  4. Claire

    Even een opmerking over het t-shirt van Bridget: er staat Fuck Talpa – kijk Tien onder… Iedereen bij Talpa heeft er een ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>