Dramatak Linda de Mol plukt vruchten van verkoop Talpa

linda de molNu Talpa aan het Britse ITV is verkocht, plukt de dramatak van Linda de Mol en regisseur Will Koopman daar de vruchten van. Talpa-series als Divorce, De Man met de Hamer en het nieuwe De Familie Kruys komen daardoor in een betere etalage te staan. Volgens Linda bestaat er serieuze interesse vanuit Amerika om iets met Divorce te doen.

In RTL Boulevard vertelt ze dat het om ‘kleine plannen’ gaat. “Maar er is interesse, dus wie weet. Hoe cool zou het zijn, Divorce in Amerika!?”

De alleskunner zegt: “Divorce loopt in Duitsland. Ik zou het heel erg te gek vinden als het ook naar Amerika gaat, hoewel ze er wel van alles mee kunnen gaan doen. Dat zag je ook bij Penoza.”

Gisteren is De Familie Kruys aan de pers gepresenteerd, volgende week zondag is de eerste aflevering op RTL 4 te zien. Hoewel het grote publiek nog geen minuut heeft gezien, vertrouwt RTL op succes: Talpa Fictie heeft al de opdracht gekregen om een tweede seizoen te schrijven.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>