Zarayda Groenhart weg bij BNN

BNN gaat verder zonder Zarayda Groenhart. Na vijf jaar heeft de presentatrice afscheid genomen van de jongerenomroep. Volgens BNN wil ze ‘haar vleugels uitslaan’, zonder precies te weten wat ze nu gaat doen. “Ze heeft heel veel ideeën en is heel ambitieus, maar heeft nog geen concreet plan.”

Op Twitter plaatste Zarayda deze week nog bezig te zijn met ‘een nieuw fijn project’, vermoedelijk op het gebied van muziek. Het is niet bekend voor welke partij dat wordt gemaakt.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zarayda Groenhart weg bij BNN

 1. Michel

  Mooi zo! Missen we niets aan en BNN ook niet.

    /   Reply  / 
 2. Levi

  Zarayda is leuk, maar als presentatrice is ze nog niet helemaal perfect. Bij de meeste BNN-programma’s was ze vrij schreeuwerig en niet bepaald serieus. Bij reportages in oa Spuiten en Slikken vond ik haar wel goed dus wie weet..

    /   Reply  / 
 3. Bas

  Ik denk dat ze naar de avro is gegaan, omdat ze waarschijnlijk met wie is de mol meedoet.

    /   Reply  / 
 4. vinn

  Vind Zarayda echt een topper! Echt een goede persoonlijkheid en anders dan andere (en niet omdat ze donker is) Ze past prima bij rtl5 vind ik! Aangezien zij toch wel weer wat meer smoel nodig hebben is zij geschikt ervoor. Ze had makkelijk MVVV kunnen doen of dat datingprogamma in de jungle.

    /   Reply  / 
 5. Mike

  Kijk is aan, opgeruimd staat netjes.
  En nu hopen dat ze nooit meer terug op de buis komt!!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Zarayda: Bij BNN geen mogelijkheid om door te groeien | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>