Wereldwijde klopjacht in derde seizoen Homeland

Eind september is in Amerika het derde seizoen van Homeland van start gegaan, BNN begint nu aan deze afleveringen op Nederland 3. In Homeland III vervagen de grenzen tussen vriend en vijand steeds verder als gevolg van het bombardement van het hoofdkwartier van de CIA. Carrie heeft ervoor gezorgd dat Nicholas heeft kunnen ontsnappen, omdat ze weet dat hij hoofdverdachte zal zijn. Een wereldwijde klopjacht op Nicholas en de mensen achter de aanslag is het gevolg.

Homeland vertelt het verhaal van CIA-agent Carrie Mathison die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody een spion is voor Al-Qaida. Deze marinier is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid. Terwijl Carrie samen met haar vriend en vertrouwenspersoon binnen de CIA, Saul Berenson, Nicholas Brody probeert te ontmaskeren, raakt ze steeds meer door hem geobsedeerd en ontstaat er een haat-liefdeverhouding. Wie is te vertrouwen en wie is de echte vijand?

Homeland, 20.30 uur, BNN (NL3)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wereldwijde klopjacht in derde seizoen Homeland

  1. Nick

    Aflevering 4 t/m 8 vallen heel erg tegen. Vanaf 9 is het pas echt weer ouderwets Homeland!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>