Thomas Cammaert en Ryanne van Dorst in Ranking the Stars

paul de leeuw rankingDeze maand vinden de opnames plaats van een nieuw seizoen Ranking the Stars. Het blijkt dat Mol-kandidaat Thomas Cammaert, Ryanne van Dorst (ook bekend als Elle Bandita), Kaj van der Voort (ex-B Brave) en Yuri van Gelder plaatsnemen achter de deskjes.

 

Ook oud-gedienden als Gerda Havertong, Marc van der Linden, Jörgen Cayman Isa Hoes, Karin Bloemen en Fred van Leer komen terug. Verder is bekendgemaakt dat Imanuelle Grives, Soundos El Ahmoudi en Anny Schilder meedoen.

Ranking the Stars is in de zomermaanden op NPO3 te zien.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thomas Cammaert en Ryanne van Dorst in Ranking the Stars

  1. Vinn

    Leuke namen! Beetje jammer van Gerda maarja eigenlijk hoort ze er wel bij! Zal echt zonder Patty en Richard zijn?

      /   Reply  / 
  2. David

    Inderdaad, ik mis Patty en (vooral) Richard in dat lijstje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>