Kijkcijfers: Halve finale The Voice blijft Flikken nèt voor

wendy van dijk martijn krabbe voice of hollandDe halve finale van The Voice of Holland is goed voor 2 miljoen kijkers. De talentenjacht blijft daarmee Flikken Maastricht nog nèt voor. Die misdaadserie komt uit op dik 1,9 miljoen kijkers. Ik Vertrek scoort 1,6 miljoen kijkers.

Waar NPO1 en RTL 4 tevreden zullen zijn met de vrijdagresultaten, is het bij SBS 6 bedroevend. De zender zet in op reality op de vrijdag, maar de kijker omarmt dit maar niet. De soap van Roy Donders komt uit op 399 duizend kijkers, Andy & Melisa blijven steken op 369 duizend kijkers. Dit is onvoldoende voor een plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

De laatste RTL Boulevard van Winston Gerschtanowitz trekt 971 duizend kijkers in de vooravond van RTL 4. RTL Late Night is ‘s avonds laat goed voor 1,2 miljoen kijkers waar Jinek 991 duizend kijkers trekt.

Schermafbeelding 2017-02-11 om 09.51.41

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Weer meer kijkers Zondag met Lubach
- Kijkcijfers zaterdag: 2,6 miljoen kijkers Wie Is de Mol?
- Kijkcijfers vrijdag: 1,8 miljoen kijkers Ik Vertrek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers: Halve finale The Voice blijft Flikken nèt voor

  1. PETER X

    Het zijn juist die gemanipuleerde SKO kastjes die RTL er nog enigzins boven op helpen,je kan mij niet wijsmaken dat er ook snachts zoveel duizend kijkers zijn die naar rtl kijken!
    de meeste RTL kijkers moeten weer aan het werk, en overdag kijken de oudjes en werklozen !

      /   Reply  / 
    1. Ronnie

      Daarom beginnen de programma’s van RTL ook steeds later. Zoals GTST. De kijkers zitten tot 20:40 uur op rtl4 maar willen ze bv een programma van sbs kijken, dat om 20;30 uur begint, en daar dan om 20:40 uur heen zappen tellen deze kijkers niet mee in telling voor het sbs programma. Slimmigheid van rtl maar geeft gelijk aan dat je de kijkcijfers van rtl niet al te serieus moet nemen.Er wordt ook al heel lang geroepen dat dit anders moet maar volgens SKO is er niets aan de hand. En laten we eerlijk zijn, 1000 kastjes vertellen wat meer dan 17 miljoen mensen hebben zitten kijken…niet echt geloofwaardig.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>