Kijkcijfers vrijdag: 2,5 miljoen kijkers finale The Voice

tvoh pleun bierbooms waylon2,5 Miljoen mensen hebben Pleun Bierbooms de zevende editie van The Voice of Holland zien winnen. The Voice prijkt daarmee bovenaan de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek en verslaat ruimschoots de seizoensfinale van Flikken Maastricht. Naar die misdaadserie kijken net geen 2 miljoen mensen. De derde primetime kijkcijfertopper is Ik Vertrek, goed voor 1,6 miljoen kijkers.

NPO2 scoort 887 duizend kijkers met 2 Voor 12, de Max-serie Het Was Oorlog komt uit op 433 duizend kijkers en is daarmee de hekkensluiter van de dag top 25.

Op Fox begint de nieuwe talentenjacht The Band, maar dat weet de kijker niet te vinden. Er staan niet meer dan 3000 kijkers geregistreerd, waarmee The Band ook nog eens een dip in de kijkcijfers van Fox vormt. Alleen in de nacht van donderdag op vrijdag trekt Fox op sommige momenten minder kijkers, voor de rest is overdag en ‘s avonds alles beter bekeken op de zender.

SBS 6 komt evenmin voor in de dag top 25 met zijn primetime-programmering. De soap van Roy Donders trekt 363 duizend kijkers, Andy en Melisa blijven steken op 260 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-02-18 om 09.15.48

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,8 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: 714 duizend kijkers Wie Steelt Mijn Show
- Kijkcijfers: Halve finale The Voice blijft Flikken nèt voor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>