Arie Boomsma ziet terugkeer aan tafel DWDD

Arie Boomsma hoeft een tijdje niet naar de Westergasfabriek om te dienen als tafelheer in De Wereld Draait Door. De KRO leeft even in onmin met het Vara-programma en laat dat merken door zijn boegbeelden aan DWDD te onthouden. Maar tafelheer Arie Boomsma denkt dat het geschil van korte duur is. Hij is loyaal aan de KRO en blijft dus even uit de buurt van Matthijs van Nieuwkerk, maar verwacht binnenkort weer aan te schuiven.

“Het maakt niet zoveel uit of ik het er mee eens ben. Mijn omroep heeft een geschil met DWDD. Dan is het gepast even af te wachten”, laat de presentator op Twitter weten. “Overigens heeft de KRO Yvon en mij niets verboden hoor. Gewoon gevraagd of we even niet meer aan willen schuiven tot het conflict is opgelost. Bovendien werk ik nu aan 5 programma’s voor de KRO, dus heb ik dit seizoen toch nog niet getafeld bij DWDD. Straks gewoon weer met plezier!”

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw-rel: Yvon DWDD-tafeldame af
- KRO weigert DWDD beelden Boer Zoekt Vrouw

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Arie Boomsma ziet terugkeer aan tafel DWDD

  1. 06eric

    Onvoorstelbaar dat ook Überpositivo Arie meegaat (moet gaan) in die boycot nonsens van zijn werkgever… De aanpak van DWDD met poppen en Gremdaat was hilarisch, en BZV is inderdaad zoals werd gezegd, na Big Brother, het nieuwe summum van het absolute TV-niks. De KRO heeft kennelijk genoeg pipo-schoenen voor alle lange tenen; waar maken die zich toch druk om, publiciteit is altijd goed en het was al een giga-tv hit – al snap ik ècht niet waarom…..

      /   Reply  / 
  2. Sven

    Het was altijd een mooi zap moment als ik Arie Boomsma en tutje Jaspers aan tafel zag zitten bij DWDD.
    We gaan nu maar weer wat vaker kijken, denk ik zo……

      /   Reply  / 
    1. 06eric

      goh. tis wat. x-factor…. is dat niet al een jaar of 3 uitgekauwd?(ik zie verder ff het verband niet met alle eerdere berichten hier, maar okee, spam zie je overal…)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>