Boer Zoekt Vrouw: Henrieke en Aad hakken knopen door

VIDEO – Lange tijd kabbelde Boer Zoekt Vrouw 2012 maar een beetje door, afgelopen week is er heel veel te doen geweest om het KRO-programma. En dan met name het (on)rechtmatig gebruik van beeldmateriaal en het afzeiken van de boeren. Zal het ook bijdragen aan hogere kijkcijfers? Feit is dat de vijf boeren ver in hun logeerweek zitten en her en der de vlinders rondfladderen. Het wordt dus spannend in Boer Zoekt Vrouw, zo ook vanavond. Henrieke hakt een knoop door, belooft de KRO, terwijl Aad aan één van zijn vrouwen een openbaring doet.

Bij Henrieke was de spanning afgelopen weken voelbaar, zij hakt nu voor zichzelf de knoop door. De kinderen van Martin komen terug van hun logeeruitjes. Met z’n allen schuiven ze aan bij het gourmet. Willem laat Klaas en Jurjen flink meewerken en neemt ook de tijd om ze zijn vrije tijdsbesteding te laten zien: hij gaat met ze naar een duikuitje. Ziet hij daardoor wie het best in zijn leven past?

Fiona en Yoni, de vrouwen van Henk, beginnen allebei gevoelens te krijgen. De een geeft zich volledig over aan Henk en de ander wordt er steeds onzekerder van. Aad laat zijn hart spreken.

Bekijk de preview:

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw-rel: Yvon DWDD-tafeldame af
- KRO weigert DWDD beelden Boer Zoekt Vrouw
- Boer Zoekt Vrouw: Willem kiest, slecht nieuws voor Swaen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boer Zoekt Vrouw: Henrieke en Aad hakken knopen door

  1. Pingback: Boer Willem maakt definitieve keuze in Boer Zoekt Vrouw | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>