Alweer dubbele exit in Holland’s Next Topmodel

Daphne Deckers en haar medejuryleden hadden deze week weer een dubbele exit voor ons in petto, net zoals in het vorige seizoen al eens het geval was. Niet verwonderlijk, want in Holland's Next Topmodel lopen dit keer heel wat meisjes rond waarvan nooit een topmodel gemaakt kan worden. Deze week sneuvelden Anna (ex-Dames in de Dop) en Monique. Anna wist de aanwijzingen van de fotograaf niet op te volgen en staat vaak te sexy op de foto. Monique is te mannelijk gebouwd om galant over de catwalk te kunnen lopen en verstopt haar schoonheid volgens de jury.

Er zijn nu nog zes meisjes over, maar een aantal moet zeker vrezen voor het komende juryberaad. Sophie voltooit de opdrachten op zich goed, maar is te weinig enthousiast en blijft waarschijnlijk niet overeind bij zogeheten go-and-sees. Lilly heeft een probleem met haar uitstraling en is ook nog eens erg opvliegend. Carmen heeft wel de juiste looks, maar doet constant iets met haar mond wat de jury niet aanstaat.

In de keet waar de modellen verblijven, viel afgelopen week weer van alles te beleven. Lilly schoot in de flip na een opmerking over haar zwarte huidskleur wat de boel op scherp zette. Dan was er nog het dingetje Sophie-Carmen. Sophie won een tussentijdse opdracht, maar beste vriendin Carmen mocht niet meedelen in de overwinning (een bezoek aan een modeshow).

De opdrachten waren ook dit keer weer pittig. Het was de grote aflevering van het leren catwalk lopen – op de Afsluitdijk. Een regenachtige Afsluitdijk. Het moet een fraai gezicht zijn geweest vanuit de auto; acht meisjes in knalgele poncho's, zichtbaar vermoeid na kilometers catwalk lopen. En ook vol pijn, want er werden heel wat blaren doorgeprikt na afloop. Cecile had haar hiel zelfs tot bloedens toe opengelopen. Maar met het opbeurende commentaar van catwalkgoeroe Mariana Verkerk (achterop de scooter bij fashion-insider Bastiaan van Schaick, met megafoon) was het een kwestie van nog even doorbijten.

De teaser van de volgende aflevering beloofde alweer veel vuurwerk. Niet letterlijk, maar verbaal.

Zie ook:
- Kopgroep tekent zich af in Holland's Next Topmodel; Nana exit
- Recensie Bert Brussen: het failliet van Holland's Next Topmodel
- Ik wil meer Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Alweer dubbele exit in Holland’s Next Topmodel

  1. vinn

    Jammer dat Anna eruit ligt, vond haar niet de slechste (ook niet de beste) ik denk dat Cecil gaat winnen, ookal is het niet me favoriet .

      /   Reply  / 
  2. Pludefax

    Ik zal blij zijn als Kassandra er eindelijk uitvliegt. Ik vond Anna wel lief deze week.

      /   Reply  / 
  3. corrie

    nou eerlijk is eerlijk ze is moeders mooiste niet die Anna zeker niet voor hollands model
    snapte zowie zo niet dat ze er bij zat
    Kan ze wel lief zijn maar dat heb er helemaal niks mee te maken

      /   Reply  / 
  4. lotte

    ik hoop dat kassandra wint !!

      /   Reply  / 
  5. Judy

    Kassandra moet eruit!
    Jammer dat Anna eruit is…

      /   Reply  / 
  6. m.

    laat sophie winnen zei is de mooiste en die domme carmen moet weg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>