En toch was Holland’s Next Topmodel eerst leuker

De vijf laatste meisjes in Holland's Next Topmodel zijn Nederland ontgroeid. Dat wil zeggen: de makers van het RTL 5-programma denken dat de modellen-in-spe nu meer kunnen leren in Brazilië. Cecile, Carmen, Kassandra, Lilly en Sophie pakken in de aflevering vanavond hun koffers om het te gaan maken in het Latijns-Amerikaanse land. En dat valt natuurlijk niet mee. Want in een vreemd land ver van huis moeten ze wel stipt op tijd verschijnen bij zogeheten go-and-sees.

In de eerste twee seizoenen ging het reisje respectievelijk naar New York en Zuid-Afrika, twee plaatsen waar Engels de voertaal is. In Brazilië spreekt de massa echter Portugees en in veel gevallen gebrekkig Engels.

Holland's Next Topmodel III nadert dus zijn ontknoping, ik denk dat we voorzichtig aan wel de balans kunnen opmaken. Zelf vind ik het derde seizoen niet zo leuk als zijn twee voorgangers. RTL wilde vooral een extremere variant neerzetten en dat is wel gelukt, met een fotoshoot aan bungykoord, catwalk lopen op een regenachtige Afsluitdijk en de hysterische Bastiaan als coach. Maar maakt extremer de serie ook leuker? Neuh, niet bepaald.

Dan is er nog de nieuwe presentatrice. Hele volksstammen vielen over de monotone presentatie van Yfke Sturm, maar ik mis haar toch echt dit seizoen. Daphne mag de techniek dan beter beheersen, het druipt er bij haar vanaf dat ze vooral zelf erg graag op televisie wil zijn en zo bitchy mogelijk probeert over te komen. Yfke had meer echtheid en passie in zich, vind ik.

Nog een stuk of drie afleveringen te gaan, dan weten we welk meisje zich Holland's Next Topmodel 2007/II mag noemen. Ik gok op Cecile of Kassandra.

Zie ook:
- Opluchting bij Next Topmodels: Lily exit
- Next Topmodel: Anne mag niet mee op snoepreisje Brazilië
- Recensie Bert Brussen: het failliet van Holland's Next Topmodel

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “En toch was Holland’s Next Topmodel eerst leuker

  1. riki

    Is in Brazilië Portugees niet de voertaal? (Om het even nog moeilijker te maken)

      /   Reply  / 
  2. Female81

    “Yfke had meer echtheid en passie in zich, vind ik.”

    Daarover verschillen we dus duidelijk van mening. Yfke straalt nog minder passie uit dan 10 Jerney Kaagmans bij elkaar. T’is net een robot.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    je hebt helemaal gelijk Riki, thx voor de oplettendheid

      /   Reply  / 
  4. Dennis

    Wat betreft Daphne ben ik het totaal niet met je eens, maar dat terzijde. Ik ben het wel met je eens dat deze serie toch iets minder is. Voor een groot deel heeft dat te maken (denk/vind ik) aan de casting van de modellen. Er springen er dit keer maar weinig uit.

      /   Reply  / 
  5. Herman

    Die casting vind ik juist wel goed geregeld… veel meiden die met elkaar in de clinch liggen. Maar idd maar weinig echte talenten.

      /   Reply  / 
  6. ilse

    Ik zag Kassandra een keer en heb heel even met haar gepraat :D . Vind haar echt goed. Cecile ook trouwens, en Sophie. Zolang die Carmen niet wint gun ik het ze allemaal. Ik vind deze aflevering trouwens nog de alerleukste

      /   Reply  / 
  7. Hees

    Ben het niet met je eens over Daphne. Ze staat daar echt als een oppermodel (ziet er elke keer geweldig uit) voor de meisjes en heeft een duidelijke en goede mening. Bij Yfke kwam het commentaar vaak niet verder dan “ik mis energie”, steeds zo kort mogelijke zinnen van maximaal 5 woorden (meer kan ze blijkbaar niet onthouden). Daphne is raar maar waar echt top in dit format.

      /   Reply  / 
  8. Zoë

    Hee! Ik ben nu voor Sophie en Cecile denk ik.. Echt balen dat Anna er uit is! ik vond haar de beste ;) Dames in de dop was ook grappig, ze is echt heel erg veranderd. Anna had het verdiend, nouja jammer. Ik gun het Carmen ook niet echt. Hup Sophie&Cecile!
    xx Zoë

      /   Reply  / 
  9. Arlette

    Hee mensen, ik vind Sophie best wel goed, en ik vind Cecil het beste van allemaal, en Carman zorgt samen met Kassandra voor vermaak, ik bedoel, da’s goed voor de kijkcijfers;)
    Whaha,, Kusjess

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>