Opluchting bij Next Topmodels: Lily exit

Het zat er al een tijdje aan te komen, de exit van Lily. Buiten het feit dat ze vaak maar matig presteerde tijdens fotoshoots en opdrachten, was ze vaak nog ook nog eens onderwerp of leidend voorwerp bij meningsverschillen in het huis. Ook deze week was het raak. Lily wilde rust waar de rest van de groep lol wilde trappen. En ze clashte met Carmen tijdens een les Portugees. "Carmen is als een fucking Duracel konijn, ze weet van geen ophouden." De uitkomst van de optelsom bij de jury was duidelijk: exit Lily.

Lily zal haar medekandidaten niet gaan missen. Na het bekendmaken van de uitslag deze week vertrok ze meteen uit de jurykamer, waar er normaliter eerst een grouphug volgt. Ook bij het hotel wilde Lily snel doorlopen, maar de andere dames drongen eerst aan op wat afscheidskusjes op de wangen.

Volgende week is de halve finale van Holland's Next Topmodel alweer. De dames worden nog eens getest op het bewaken van hun grenzen – de fotograaf zal ze uitdagen om volledig naakt op de foto te gaan – en ze moeten meer dan ooit laten zien, dat ze het waard zijn om de modellenjacht te winnen.

De jury lijkt daarvoor nog geen kandidaat op het oog te hebben, want nagenoeg alle meisjes zijn met de spreekwoordelijke hakken over de sloot doorgegaan deze week. Carmen omdat ze bij de Portugese les een slechte beurt maakte en haar emoties niet onder bedwang wist te houden bij de go and sees. Sophie boekt maar geen vooruitgang en Kassandra moet haar lichaam en hoofd één taal leren spreken volgens de jury. En dan is er nog Cecile, die altijd 'mediocre' presteert. Maar stiekem vinden wij haar het beste.

Zie ook:
- En toch was Holland's Next Topmodel eerst leuker
- Next Topmodel: Anne mag niet mee op snoepreisje Brazilië
- Recensie Bert Brussen: het failliet van Holland's Next Topmodel

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Opluchting bij Next Topmodels: Lily exit

  1. Hees

    Cecile for president!

      /   Reply  / 
  2. Rik

    Ik heb op maandag nooit geen tijd om topmodel te kijken dus kijk het later via internet. Waarom verpest jij het voor de kijker die het nog niet gezien heb door meteen neer te zetten wie eruit is..doe dan een andere titel en foto ofzo

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Veel mensen vinden het leuk om te lezen. En het is dan actueel. Misschien moet je dan op maandagavond of dinsdagochtend even niet langskomen

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Er zit niet veel soeps meer tussen

      /   Reply  / 
  5. Een trouwe lezer

    Maar je hoeft het toch niet in de titel te verklappen…

      /   Reply  / 
  6. Dennis

    MEE EENS!
    Ik kan het ook niet vaak zien en dan kijk je hier op de site en bam staat het ineens met titel en foto en al in beeld. Beetje jammer! Verklap de hele handel niet meteen in de titel inderdaad.Dan weet ik tenminste nog dat ik niet verder moet klikken/kijken. Hopelijk neem je de suggesties mee voor een volgende keer?

      /   Reply  / 
  7. Pludefax

    Ik vind eigenlijk niet dat er nog leuke mensen over zijn. Anna had moeten winnn :-(

      /   Reply  / 
  8. Bart

    Ik ben blij dat Sophie er nog in zit.!!
    Wat een ongelofelijk lekker ding!

      /   Reply  / 
  9. Rick

    Sophie ziet er misschien leuk uit, maar ik vind haar erg suf en ook zeker geen topmodel. Van mij mag ze volgende week haar spulletjes pakken, wat waarschijnlijk ook gaat gebeuren aangezien ze (zoals we in het voorstukje zagen) weigert naakt te gaan voor de volgende shoot.

    Degenen die in de finale moeten zijn Kassandra en Cecile. En Kassandra moet uiteindelijk winnen, want zij heeft de meeste eisen waar een topmodel aan moet voldoen. Ze heeft een spontaan karakter, doorzettingsvermogen, een karakteriestieke kop, een unieke persoonlijkheid en een goed lichaam! Als Cecile wint, krijgen we een soort Sanne-achtige winnares die het uiteindelijk niet zo ver zal schoppen. Ondanks haar opvallende uiterlijk vind ik haar persoonlijkheid niet heel bijzonder en haar kansen als internationaal topmodel zijn klein naar mijn mening.

    Carmen is te opvliegerig en emotioneel om zich staande te houden in de modellenwereld. Ik zie haar zo Kate Moss achteraan gaan met een cocaineverslaving. Bovendien vind ik haar ook niet echt een bijzonder mooie verschijning.

    Vind trouwens dat jullie wel zeuren! Ik had HNTM ook nog niet gezien, maar dan ga ik natuurlijk ook niet deze site bezoeken.. Dan kun je beter wachten tot je het hebt gezien lijkt me.. Probleem opgelost!

      /   Reply  / 
  10. anouk

    Ik ben het wel eens met Rick.
    Maar ik heb liever dat Cecile uiteindelijk wint.
    Dat Sanne niet ver is gekomen is onzin!
    Ze had 1 week nadat ze had gewonnen al 3 fotoshoots in New York en vloog daarna over de hele wereld voor shows en shoots. Ze heeft vaak in Tokyo en Parijs gewerkt.
    Cecile is Holland’s Next Top Model!

    -XxX- Anouk(L)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>