Acteur Jeroen Willems (50) overleden

Aan het einde van maandagmiddag is een schok door de Nederlandse acteurswereld gegaan. Jeroen Willems is door een hartstilstand om het leven gekomen. De 50-jarige acteur was in Carré bezig met de voorbereidingen van het jubileumfeest van de zaal, als hij onwel wordt en in elkaar zakt. Medische hulp heeft niet meer mogen baten, Jeroen Willems is komen te overlijden.

Hoewel zijn naam misschien niet bij iedereen meteen een belletje doet rinkelen, zal menigeen Jeroen toch kennen. Hij speelde in talloze projecten waaronder veel zogenoemde kwaliteitsseries.

Jeroen speelde bijvoorbeeld in Stellenbosch, Lijn 32, Bellicher: De Macht van Meneer Miller, Wij Alexander, Zwarte Sneeuw, Annie MG en heeft ook een hoofdrol in De Vastgoedfraude, welke de VPRO voor januari 2013 heeft gepland. Vrijdag is er een persdag, het is niet bekend of De Vastgoedfraude nu wordt uitgesteld.

RTL Boulevard meldt dat het galafeest in Carré in elk geval is afgelast. De koningin zou hierbij aanwezig zijn.

Ongetwijfeld zal de publieke omroep een plekje vinden om Jeroen postuum te eren met een herhaling van een dramaproductie een dezer dagen.

Zie ook:
- Jeroen Willems met paardenstaart in vastgoedefraudedrama

1 Reacties // Reageer

One thought on “Acteur Jeroen Willems (50) overleden

  1. Martijnjdd

    “Ongetwijfeld zal de publieke omroep een plekje vinden om Jeroen postuum te eren met een herhaling van een dramaproductie een dezer dagen.”

    Uiteraard heeft onze PO daar best een paar nachtelijke uurtjes voor over! :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>